tisdag 28 december 2010

Pysselsysslolös


Vilken jul det blev i år! Vitt så det förslog var det ute.
(Dock ej inne, då man in mitt föräldrahem inte riktigt anammat mitt eget vurmande för vitt.)
Men när det är sjutton minus och råkallt i Göteborgstrakten, ja då är det kallt. Vi har tillbringat mycket tid inne, umgåtts, spelat spel (i min familj spelar man sällskapsspel på blodigt allvar), och läst julklappsböcker. Och kan ni tänka er att någon som faktiskt lyckas packa allt som två busbarn på ett och fyra år (med allt vad det innebär av blöjor, dockor, näsdroppar och allt annat de behöver) faktiskt helt missar att ta med sig något att pyssla med? Inte ens ett garnnystan fick jag med mig. 

Min "lilla" häst gillar också snö!

Så nu lider jag lite lätt av pysselabstinens igen. Vilken tur då att jag har en och en halv veckas ledighet att se fram emot! Känns faktiskt nästan oförskämt bra. Och förutom att ge mig på projektet "ta mig in i arbetsrummet" som säkert kommer att ge mig både ett och två (och femtioåtta) roliga saker att ta tag i, så tänkte jag även passa på att åka massor av pulka med ungarna, umgås med vänner och allt annat trevligt man kan göra med sin lediga tid. Kanske baka en kaka? Eller pizza, jag fick nämligen Leilas kokbok i julklapp! Pållan måste ju också få lite tid, hon är en riktig snöhäst som verkligen gillar vintern!


5 kommentarer:

 1. Jag ska jobba imorgon och sedan ska jag också vara ledig i en och en halv vecka. Hoppas att jag också får tid att pyssla lite och röja lite här hemma. Just nu stickar jag en beställning från dottern!:)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ni verkar ha haft en underbar helg! Skönt med lite ledighet nu så att alla får sin del. Pyssel, pulkaåkning och mys :)
  God fortsättning!
  Kram Linda

  SvaraRadera
 3. Ledighet är underbart!
  Här har vi rensat i garderober och fick ihop två sopsäckar bara i min och mannens...
  Vi borde måla hallen som står här grundmålad och bara väntar på färg...
  Vi borde...
  Ja en massa saker!

  Kram och njuuuuut av ledigheten!
  Mimmi

  SvaraRadera
 4. Lilla och lilla vet jag inte, hästen alltså=))
  Men hon ser ut att trivas i alla fall!

  Härligt med din ledighet!
  Njut, mys, och koppla av i massor.

  Stor kram Hannis

  SvaraRadera
 5. Hihi... ja, det är ju inte nådigt vad man släpar på saker när man reser bort. Inte konstigt att du missade lite pyssel åt dig själv.

  Njut nu av din ledighet och ha ett fint slut på året. Vill passa på och önska dig ett riktigt Gott Nytt År!

  Kram Anna-Lena

  SvaraRadera

Blir så glad över att du vill lämna några rader åt mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...