onsdag 23 juni 2010

-Skyldig!!!Jag tror inte att jag egentligen behöver skriva så mycket. Bevisen talar för sig själv. Jag har i alla fall slipat klart mitt köksgolv. Och börjat måla. Det är sånt som är bra att ta tag i när barn och man är på annat håll. Fast jag glömde katt. Hon borde nog också varit på "annat håll". I stället för att när allt var färdigmålat långsamt spankulera in i köket. Ta en sväng runt på golvet, hoppa upp och kolla av läget på köksbänken och sedan vidare till fönsterbärdet och så med hög svans trippa ut i hallen. Att skrika på en katt är att slösa på syre. Men gissa om jag förbanade min egen korkade kortsynthet. Visst är min kattmadam en aning till åren, men hon är lika nyfiken som hon alltid varit.
Och det var en ganska arg katt jag höll fast och tvättade tassarna på...
Själv muttrade jag ett och annat fult ord när jag gnuggade bort spåren i resten av huset. De på diskbänken fick jag turligt bort i morse (i viss fall är det ok med laminat, ibland är det tur att renoveringen får ta tid.)Kul att ni gillade min stol! Skall visa den när den är helt klar. Den bra kameran är med barnen på Visingsö...


Hälsningar Cathrin

7 kommentarer:

 1. Åh, herregud!
  Jag skrattar i hjäl mig!
  Jag kan se kattfröken svassa fram omedveten om vilka spår hon lämnar!
  Underbart! (även om inte du tyckte det just då*blinkar*)

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 2. Jag kan inte låta bli att skratta, slöseri med syre, hihi... så sant, så sant! Men vad gör man... kan se din lilla kattfröken eller madame tassa fram. Det var inte roligt nu men snart kan du skratta åt det med.

  Hoppas att du får en skön midsommarhelg!

  Kram Anna-Lena♥

  SvaraRadera
 3. Vet vad jag hade tänkt om jag hade varit du!:) Fast det var roligt att läsa om när det inte drabbade mig!:)
  Hoppas att hon kan hålla sig borta från golvet nästa gång du målar.
  Kram

  SvaraRadera
 4. hahaha ursäkta att jag skrattar :) men man kan ju inte låta bli. Jag kan se det framför mig hur du står och svär när du tvättar kattens tassar. Ibland så undrar jag om dem inte gör alla dessa hyss medvetet:P

  Tur att du fick bort det i alla fall :D

  Kramar malin

  SvaraRadera
 5. Hahahaaaaaa!!! Vilken underbar liten historia att läsa såhär i början av min arbetsdag! Det förgyllde verkligen :) Men jag tyckte allt lite synd om dig också Cathrin..... Tur att det gick att ta bort. Ser för övrigt väldigt mycket fram emot att få se ert nya kök när det blir färdigt!! Kram :)

  SvaraRadera
 6. Lilla Semlan! Tänk vad snabbt de kan ställa till med mycket jobb! Jag förstår att det var jobbigt för dig men det var verkligen roligt skrivet. Jag kunde se hela scenariot framför mig!
  Hoppas du har hunnit vila lite också så att du är redo för midsommar! Jag önskar dig en riktigt bra helg med mycket sol!
  Kram
  Ellinor

  SvaraRadera
 7. Haha, gud vad roligt! Kan inte sluta fnissa här bakom min skärm :-D Förstår dock att du inte tyckte det var lika kul, eller missen ;-) Ja man glömmer lätt bort vad de små kan ställa till med när man har storbusar i huset som också kan ställa till det en del :-D

  SvaraRadera

Blir så glad över att du vill lämna några rader åt mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...