måndag 21 juni 2010

"Jag hamrar och spikar..."


Så var man och barn i säkert förvar ett antal mil härifrån. Och själv jobbar jag och njuter. Njuter av att måla möbler i vardagsrummet, slipa på köksgolvet, äta mat som ingen annan i familjen uppskattar osv. Lite konstigt var det allt att komma ensam hem till ett tomt hus, men faktum är att än så länge (drygt ett dygn) är det ganska skönt. Och helt tomt är här ju inte. Semlan är mer än nöjd över att få min fulla uppmärksamhet. Delad då med mina projekt. Och lite jobb framför datorn.
På programmet i kväll står ommålning av tre stolar - två i barnstorlek och en "fulsize". Hittils ser det lovande ut. Däremot har jag glömt bort hur jobbigt det är att slipa större ytor. Jag har ett ganska litet kök som jag nu slipar. Armarna vibrerar... Men snart är jag förhoppningsvis klar och kan gå över till det roliga - att börja måla golvet!

Bilden är från Visingsö och där har pionerna kommit bra mycket längre än i min egen trädgård. Men jag tog in ett par kvistar när jag kom hem i går kväll som öppnade sig under natten. Pioner är ljuvliga i sin överdådighet!  Den lilla hästen är nästan för söt för att lekas med. Men jag misstänker att den åkte ner på golvet när jag åkt hem... Tyvärr är den inget loppisfynd utan tillhör leksakslådan.

Hälsningar Cathrin

6 kommentarer:

 1. Så skönt att få ha hela huset för sig själv!:) Och få äta vad man vill och när man vill. Få greja och dona i fred... Låter underbart!:) Hoppas att du även tar dig lite ledigt och njuter av livet också!
  Pioner är verkligen fina och man behöver ju bara några enstaka.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Oj Cathrin så fint det ser ut att bli i köket!! Äntligen! :) Jag förstår att du riktigt njuter av att vara hemma själv ett tag. Man får så himla mycket gjort plötsligt! VI har haft hysteriskt ett tag hemma med bröllop och möhippa och allt, men nu börjar det lugna sig. Hoppas på att vi kan ses snart? Kram!

  SvaraRadera
 3. Skönt det är med egentid! Spelar ingen roll hur mycket man älskar dem... man behöver stunder för sig själv!
  Ska bli kul att se alla dina projekt sen!
  Är de på Öa din familj?!
  Härligt det är där särskilt nu på sommaren!
  Njut av lugnet och allt du får gjort!
  Kram Mimmi

  SvaraRadera
 4. men visst är det underbart att få vara helt själv för en stund :) hoppas att du njuter till fullo av ensamheten ( med Semlan ) :D

  Kram Malin

  SvaraRadera
 5. Arbetsmyra!
  Men vad skönt det är när man bara kan gå loss i det och inte tänka på annat!
  Det ska bli så kul att se.

  Må bäst/Kram Hannis

  SvaraRadera
 6. Det låter helt underbart att ha lite egen tid. Njuuut! Och sen är det ju så fantastiskt när man får träffa sin familj igen!
  Vilka spännande projekt du har på gång! Ska bli kul att se bilder sen!
  Och så gläds jag med Semlan! Min Selma skulle förstå henne precis!
  Kram
  Ellinor

  SvaraRadera

Blir så glad över att du vill lämna några rader åt mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...