lördag 21 maj 2011

Vardagslyx - kaffe vid köksbordet


När allt lugnar sig efter en hektisk period, tex efter en tenta eller alldeles lagom till semestern då brukar min kropp alltid lömskt försöka krassch-landa. När nu allt verkar ha löst sig, jag klarade min tenta (!), hästen är i tryggt förvar och förhoppningsvis dräktig och lite annat smått och gott har hamnat på plats då blir jag dunder förkyld. Rena sommarfökylningen med feber snuva och tom lite hosta.


Så de senaste dagarna har jag tillbringat riktigt mycket tid i sängen. Så skönt att med gott samvete få krypa ner bland lakanen och snusa om när alla andra i familjen rusat iväg. Men nu börjar jag bli lite rastlös, ett par dagar räcker gott och väl med kaffe vid köksbordet, massor av virkande i sängen och annat som jag egentligen sätter värde på men den senaste tiden inte hunnit med.

6 kommentarer:

 1. Är det inte ofta så, att när man slappnar av efter en hektiskt tid, då blir man sjuk?!? Inte för att det blir mindre tråkigt då, men det är väl kroppens sätt att tala om att "nu får du ta och lugna ner dig!"
  Krya på dig!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Tack fina du för din snälla kommentar! Jag blev jätteglad! Det är väl så att med saker som är nya för en så blir man extra glad när även andra tycker att man lyckats.

  Trist med förkylning, hoppas du kryar på dig snart. Vi hade en jättebra föreläsning på jobbet i veckan om vad som händer när man stressar osv - och det är precis som det står i kommentaren här ovanför - sjukdomar och skador är ofta ett sätt för kroppen att säga åt en att ta det lungt och vila Enligt den här föreläsaren alltså ;-)

  Kram Denice

  SvaraRadera
 3. Ja, men visst är det inte typsikt!! Jag brukar alltid få migrän första dagarna på semestern...

  Krya på dig!
  /Frida

  SvaraRadera
 4. Ja, visst är det konstigt att det nästan alltid blir så där:-(

  Skönt att du kan hitta lite vardagslyx i alla fall!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 5. du har förtjänat lite lyx nu tycker jag :D

  SvaraRadera
 6. Nämen, här tycker jag mg se något bekant i muggväg!
  Det är ju sådär att när man väl börjar slappna av, ja då verkar bacillerna attackera på alla fronter. Hoppas att du snart är frisk och pigg igen!

  SvaraRadera

Blir så glad över att du vill lämna några rader åt mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...