tisdag 3 maj 2011

Boan Bett-AnnÄven om jag belagt mig själv med virkförbud fram tills min tenta på fredag, kan jag ju trots allt passa på att visa sådant jag redan har tillverkat.
Det blir inte så mycket virkande längre, tiden räcker ju inte till, men lite hinner jag ändå med (tex när barnen trots vårvärmen envisas med att vara sjuka) och framförallt om det är enklare saker.
Som den här lilla gröna ormen. Oscar blev genast förtjust i den och Bett-Ann fick ett hem i hans rum. Han är stormförtjust i djur av alla de slag. Hajar och grisar (!) hör till favoriterna.


Under Valborgshelgen hälsade vi på goda vänner i Helsingborg och gjorde ett besök på staden tropikarium till ungarnas förtjusning. Oscar fick sitt lystmäte på hajar och var riktigt fasinerad av ormarna medan Emilia höll på att krypa upp i famnen på oss varje gång vi paserade en orm. Så Bett-Ann har det helt klart bättre i Oscars något oömma vård än hos henne...

Nu är det åter till pluggböckerna som gäller och jag skall inte ens snegla åt min garnkorg (eller tvättkorg som kanske är ett mer skriande behov men som ändå får vänta) - nu är det PUL och andra "skojiga" lagar som gäller...

2 kommentarer:

 1. Härlig skön grön boaorm :)

  SvaraRadera
 2. Vilken fin orm du gjort!
  Lycka till med pluggandet och tentan.
  Ha en bra onsdag.
  Kram Lotta

  SvaraRadera

Blir så glad över att du vill lämna några rader åt mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...