fredag 4 mars 2011

Sängläge

Oj, det var länge sedan jag var så här sjuk. Den här vintern har varit ett rent elände på sjukfronten!
 Jag brukar ju ramla på både det ena och det andra men den här gången klarade jag mig länge. Kanske för länge, för när jag nu väl blev sjuk, blev jag det rejält. I torsdags förra veckan blev jag helt nockad av influensan som härjat fram och tillbaka här. Ungarna var utslagna i drygt en vecka men hann tack och lov bli friska innan det blev min tur. Dag hann både bli sjuk och frisk, men jag går fortfarande omkring med bomull i huvet. Febern har i alla fall släppt nu, och jag börjar orka vara uppe igen.
Och jag har minsann haft sällskap under hela sjukan (som inte alls var någon maginfluensa utan en sådan där rejäl med snuva, hög feber och hosta) i sängen av min Selma. Hon blir lite störd när jag hostar för högt, men har annars legat som en liten varm hög och spunnit nära mig hela tiden. Sånt värmer hjärtat. Och vi verkar vara många kattälskare där ute också. Skönt att jag inte är den enda som ligger och trängs med både katt och barn i sängen. ;)
Jag har inte hunnit virka ett dugg, än mindre fixa med något roligt här hemma att visa upp. Ni får nöja er med en inbjudande bild på ett sovrum, lånat från Country Living.
Själv är jag på väg upp till sängen igen. Blev lite tröttare än jag trodde av att vara uppe.

9 kommentarer:

 1. Mmmm...känner igen mig. Tack och lov är jag frisk nu och det hoppas jag att du också är! Ditt inlägg idag hade lika gärna jag kunnat skriva. Min Finduskatt är precis likadan. Han lämnade inte min sida och blir fruktansvärt störd av hosta...Hihi! De är roliga de där med fyra ben och svans.

  Vila nu så hoppas jag att du mår bättre när helgen är över.
  Krya på kram Emelie

  SvaraRadera
 2. Stackare!! Jag har klarat mig (peppar, peppar) från influensan hittills... men det är många i min omgivning som legat däckade. Inget vidare!
  Hoppas du kryar på dig snabbt!
  Läckert sovrum - det skulle inte vara helt fel att få somna i ett sådant sovrum :)
  Önskar dig en bra helg!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 3. Stackars dig vännen!
  Stor varm krya-på-dig kram från mig till dig....
  Lotta

  SvaraRadera
 4. Jag är så glad att jag än så länga klarat mig. Ni verkar ha åkt på samma sak som barnen mina men varken jag eller maken blev smittade. Nu har det gått en vecka sedan de blev friska och jag tror faktiskt inte att jag kommer få det. Om jag inte har mega otur.
  Mysigt med lite sällskap kan ju annars vara lite ensamt att vara sjuk.
  En fråga om trappen eran har ni klätt stegen själva eller var det där när ni flyttade in? Det är ingen brådska med svar. Jag kommer inte börja måla denna månad.

  Krya på dig och trevlig helg
  kram Mia

  SvaraRadera
 5. Här är maken rejält förkyld och har varit hemma från jobbet idag. Vågar inte säga att vi andra klarat oss...
  Ha en bra helg!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Oj, vad tufft det låter! Ett varmt krya på dig och vilken tur att du har en liten Semla som ligger där och spinner!!
  Hoppas du känner dig piggare snart!
  Kram
  Ellinor

  SvaraRadera
 7. jag hoppas att du har kryat på dig vid det här laget , mysigt med katter som ligger så nära intill en :D

  Kram Malin

  SvaraRadera
 8. Det är väl att utmana ödet, men jag kan inte låta bli att tänka tanken att, om jag hade ett sånt där underbart sovrum så skulle jag inte vara helt emot ett par dagar i sängläge :)

  Fast nä, det där med bomull i huvet och allt annat elände är ju verkligen inte nån höjdare... Stackare, hoppas du kryar på dig snabbt.

  SvaraRadera
 9. Hoppas du har piggat på dig nu!
  Hörde idag att influensan har drabbat fler i år än förra året. Inte kul!

  Ha en toppen helg.
  / Kia

  SvaraRadera

Blir så glad över att du vill lämna några rader åt mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...