fredag 1 april 2011

Ett "måste ha" fynd

Här kommer ännu ett inlägg i all hast...
Jag var i Hässleholm härom veckan och hade förutom ett jättebra möte även en väldigt trevlig loppisrunda. Tänk vilken tur jag har som har loppisintresserade kollegor. Och dessutom kollegor som tänker ut fina loppisrundor! Mitt lilla fynd är en liten "hink" med lock och i locket kan man hänga fast en form som ser ut som en liten, djup kakform. Varken jag, kollegorna eller damen på loppisen kunde på rak arm säga vad den använts till, men gissningarna gick åt någon form av paté eller aladåb.

Någon som vågar sig på en gissning eller ren av vet vad det har använts till?
Jag lutar åt att man kylde vad den nu än var som var i formen, medan en annan gissning var att man hade vatten som kokades i hinken. Jag fyllde den i alla fall med rosor och ställde på soffbordet! Formen är så fin så den får bara ligga som prydnad bredvid.

Hoppas ni får en trevlig helg med mycket vårsol!
Själv skall jag försöka komma i jämnvikt efter en (igen) tuff vecka...
Inget blir riktigt som jag tänkt och tempot har inte sänkts men nu kanske jag kan få ordning på tillvaron igen. Det ser i alla fall lovande ut för helgen. :)

5 kommentarer:

 1. Mysigt!
  Hoppas du får en riktigt skön helg med sol, mys och avkoppling.
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Här har det också varit en tuff vecka med många tider att passa och en envis förkylning ovanpå det. Men idag är det fredag och helgen kommer förhoppningsvis bjuda på trevligt umgänge, god mat och en massa skratt!:)
  Ha en skön helg!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Åååå så fint det blev, liksom din övriga blogg..
  Återkommer gärna :0)
  Mys Lördag till dig / Cilla

  SvaraRadera
 4. Hm... jag kan verkligen inte gissa. Kanske är det något lurigt som något motsvarande äggostform eller något sådant som man knappt hörttalas om nu längre Hoppas ni får vara friska nu. Vi har varit utomlands en vecka, barnen konstant förkylda i solen, men det har gått att njuta ändå. Men nu ska det bloi vår på riktigt här i Sverige, eller hur? Kram!!

  SvaraRadera
 5. Vilket fynd! Har aldrig sett något likande! Kul, unika prylar hittar man bara på Loppis!!

  Mvh
  Frida

  SvaraRadera

Blir så glad över att du vill lämna några rader åt mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...