söndag 20 februari 2011

Så fort tiden går...!


Oj, oj, OJ så fort tiden rusar iväg. Kanske inte för att jag har så himla roligt, utan mer för att det är fullt upp precis hela tiden. Kursen jag går är hur rolig som helst, men det är rätt tufft att plöja tegelstenstjocka kursböcker på engelska på kvällarna efter jobbet. Och däremellan ha klämt in både dagisrace och stallsysslor. Jag menar inte att gnälla - jag gillar att ha att göra - men det är nästan lite läskigt hur fort tiden går när man är mitt uppe i alla vardagsbestyr. Jag menade ju inte att ha bloggpaus (det har jag försökt med en gång innan, men den blev kort när abstinensen blev för svår), det bara blev väldigt lite tid över för det. Nu hoppas jag dock att det blir lite lugnare en period. För vet ni vad? Jag har saknat er!!!


Ett bra sätt att varva ner för mig, som har så svårt att vara still, är att virka. Det tror jag att jag hade skrattat rått åt om någon föreslagit mig för två år sedan, men nu är jag helt såld.
Mitt virkande började med att försöka knåpa ihop en chokladmuffins. Det gick sisådär. Garntrasslet såg mest ut som en ledsen svamp. Men förutom att ha svårt att sitta still är jag nästan löjligt envis. Så - efter snart två år - gav jag mig på mitt muffinsprojekt igen. Och se, det blev faktiskt riktigt bra.

10 kommentarer:

 1. Hej vännen!
  Roligt att du är tillbaka, vi har saknat dig, ler!
  Sååå fina muffins du virkat. Jag håller med dig. Inspirerad av dig och andra har jag också fastnat i virkvärden. Är snart klar med min kudde i mormorsruta.
  Hoppas ni har en riktigt härlig söndag!
  Stor varm kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Tiden går verkligen fort då man har kul ibland är det nästan så man måste ta sig lite tråk tid för att stanna tiden.
  Jag har också försökt mig på att göra muffins men det ser enklare ut än vad det är. Dina är verkligen fina kul med den riktiga formen.

  Hoppas du får ännu en rolig vecka.
  kram Mia

  SvaraRadera
 3. Och vi har saknat dig!
  Fina muffins du virkat! Har försökt komma igång med ett stickprojekt jag har liggande här hemma, men det går trögt.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Du virkar ju jättefina saker... Önskar jag kunde!

  Ha en skön kväll!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
 5. Känner såå igen mej i dina ord! Man borde få köpa lite extra tid emellanåt...
  Jag gillar också att virka, men ändå ligger mina mormorsrutor i korgen och skriker på uppmärksamhet ;O) Jättesöta muffinsar du gjort!
  Kram Mia

  SvaraRadera
 6. Hej Cathrin!
  Ja, det låter onekligen som du har fullt upp! Vad strongt av dig att orka plugga på kvällarna efter både jobb o vardagsbestyr:)

  Vilka söta och mumsiga muffins du virkat:)

  Ha en fin start på veckan!

  Kraam Jenny

  SvaraRadera
 7. Ja det blev ju faktiskt riktigt bra måste jag säga :) ja tiden den går fort. Särskilt när man bloggar tycker jag för då e man så medveten om tiden och alla inlägg man gjort och hur man utvecklats

  Kramar Malin

  SvaraRadera
 8. Hur snygga som helst, bra gjort!!

  Mvh
  Frida

  SvaraRadera
 9. Underbart söt virkning! Vad duktig du är.

  SvaraRadera

Blir så glad över att du vill lämna några rader åt mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...