fredag 30 september 2011

Tid...Tiden rusar, tiden rinner
Bäst att skynda så man hinner...


Det ÄR inte enkelt att hinna allt. Och det är okej. Så det så!

När dammtussarna hotar att få övertaget helt och hållet här hemma är det lätt att vilja ge upp. Jag snabbstädar med vår ergo rapido (rätt värdelös, men känns i alla fall okej) och pimpar med lite blommor och hoppas inte någon ser alla skavankerna...

Klockan från IKEA har fått en liten fjäril och höstanemonerna är placerade i ett loppisfynd. Hemmet känns i alla fall trevligare - om än inte renare... ;)

I helgen hoppas jag hinna allt jag inte hinner i veckorna med jobb, plugg, barn och häst (fölan som inte är ett föl har fått komma hem!) Trädgårdsfix och familjemys står överst på helgens Att-Göra.

Trevlig helg!


4 kommentarer:

 1. Den tiden kommer säkerligen när du också kan sitta och sticka och virka med dottern!:)
  Visst är familjen viktigare än att det är rent och städat hemma! Ibland får man prioritera och för mig står inte heller städning högst upp på listan alla gånger.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Mäh, jag som alltid brukar läsa din blogg har haft så lite tid att jag missat massor av inlägg! Jag sa faktiskt till mina kollegor i början av veckan att jag håller lite tummar för en vabbvecka snart då det går vattkoppor på dagis och sonen har ännu inte haft dem. Vi får väl se hur det går, men det låter rätt mysigt så här i hösttider med lite extratid med barnen. Kram!

  SvaraRadera
 3. Hoppas helgen blev just så mysig och pysslig som du önskade. Håller med dig att det är svårt att få ihop allt!
  Ha det gott i veckan!
  Kram
  Ellinor

  SvaraRadera
 4. Jättefin kanna och kul idé att piffa till väckarklockan :)

  SvaraRadera

Blir så glad över att du vill lämna några rader åt mig!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...